Hasta la Victoria Siempre, Do pobede uvek! (Ce Gevara)

Da li želite da se uverite kako je to moguće živeti krajnje skromno, a bezuslovno srećno?
Da li želite posetiti zemlju živih boja, izobilja mirisa, autentičnih plesova i muzike i da se uverite zašto svi turisti kažu da je tamo vreme stalo? Možda je vreme tamo stalo zato jer Kubanci uživaju u trenutku bez opravdanja i kompromisa ,a to bi svi mi mogli od njih da naučimo.

Možda kubansko stanovništvo po našim merilima jeste siromašno, ali imaju neverovatno bogatstvo i vedrinu duha.
Možda fasade jesu zastarele i trošne ali pružaju jedinstvenu priliku da vidite neuništiv šarm arhitektonske veličanstvenosti kao i raskošni miks kultura: mavarske, španske, italijanske, klasične grčke i rimske, kao i modernih stilova arhitekture.  Umetnička dela biće svuda oko Vas, stara Havana puna je bisera arhitekture iz kolonijalne, barokne, neoklasične i art-deko epohe. Ako ste ljubitelji starih automobila, oldtajmera iz 50-ih I 60-ih koji su jednostavno svuda, ako pak uživate u barovima, rumu, cigarama i sitnim zadovoljstvima, ovo je prava zemlja za Vas.
Kuba je izuzetno bezbedna zemlja, a svi turisti su toplo primljeni. Velika olakšica u planiranju putovanja je to sto nam viza za boravak do 90 dana nije potrebna. 

Jeste li znali da je na Kubi stopa kriminala najniža na svetu, a da se kubanska medicina smatra najboljom na svetu? Najbolje vreme za posetu Kubi je od decembra do aprila, kada je temperatura nešto niza od letnje i suvo je. Nakon toga kreče udarna letnja sezona kada je veća navala turista kao i temperatura na ostrvu.Pisac Ernest Hemingvej, strastveni ljubitelj Havane rekao je da je po lepoti prevazilaze samo Pariz i Venecija!

Havana nudi mnogobrojne mogućnosti turistima, raznovrsne aktivnosti i izlete i krije poslastice za svačiju dušu i po svačijem ukusu. Zamislite sebe kako šetate u sumrak kaldrmisanim ulicama stare egzotične i zauvek romantične Havane, dok Vas prati zvuk fantastične karipske muzike i miris najfinijeg duvana na svetu, svuda oko sebe vidite nasmejanu decu, zgrade nestvarnih boja, a oko Vas neumorno plesu ljudi koji znaju tajni sastojak srećnog života…

Na samo sat i po vremena vožnje od Havane je prelepi Varadero sa plažom od preko 20km gde se možete predati Suncu, moru, leškarenju i osvetliti svoju hedonističku stranu. Ne propustite popiti jedan Mohito ili pak Cuba Libre uz visoke palme, žuti pesak i svetlucave talase uzburkanog mora. U zavisnosti od toga za čim tragate na Kubi možete naći neviđene avanture ili neslućeni mir.Sa kojim god očekivanjima da krenete budite sigurni da će Vas Kuba iznenaditi, oduševiti ali i promeniti time sto ce Vam otvoriti vrata sasvim drugačijeg sveta. Gostoprimljivi lokalci će Vam bez zadrške otvoriti vrata svog srca i doma, a Vi se samo prepustite i istražite ovo čarobno ostrvo.

Srce Havane kuca u ritmu plesova: salsa, rumba, ća-ća-ća, mambo. Ostavite brige za sobom i prepustite se kubanskom slavljenju života. Samo jedna odluka da ostvarite san o kupljena avionska karta dele Vas od toga.

Ukoliko ste zainteresovani mozemo ponuditi i hotelski smeštaj kao i zdravstveno osiguranje za Vas bezbedan i bezbrižan put.

Aviokarte za Havanu od 665evra